Hasznos Linkek

 

 

 

 

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa11
mod_vvisit_counterTegnap14
mod_vvisit_counterA héten94
mod_vvisit_counterElőző héten96
mod_vvisit_counterA hónapban300
mod_vvisit_counterAz előző hónapban423
mod_vvisit_counterÖsszesen1065989
Ma 2019. szeptember 22., vasárnap, Móric napja van. Holnap Tekla és Líviusz napja lesz.

Változás a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatok ellátásában

FacebookIWIW megosztásGoogle könyvjelzőTwitter

 

 Tisztelt tiszadorogmai Lakosok!

 

Engedjék meg, hogy tájékoztassuk Önöket arról, hogy 2017. október 1-től az Ön településen a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatokat a BMH Borsod Abaúj Zemplén Megyei Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. látja el.

A megyében történő egységes szolgáltatási színvonal biztosítása érdekében az alábbi szolgáltatásokat fogjuk biztosítani.

 

A háztartási hulladék gyűjtési napja az Ön településén minden hét pénteki napja.

 

TÁJÉKOZTATÓ A HÁZHOZ MENŐ SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉSRŐL:

A házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés megvalósulásához társaságunk sárga színű, BMH Nonprofit Kft. feliratú SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTŐ ZSÁKOT biztosít ingyenesen a lakosság számára.

A sárga zsákban szelektíven gyűjthetőek a papír-, műanyag-, fémhulladékok és italos kartondobozok. További részletek a zsákon találhatóak.

Ügyeljenek arra, hogy a zsákba kizárólag a felsorolt hulladékok kerüljenek! Amennyiben munkatársaink a szelektív hulladékgyűjtő zsákokban nem odavaló anyagot találnak, a zsákot nem szállítják el.

A megtelt zsákokat a gyűjtési időpontoknak megfelelően helyezze ki ingatlanja elé. A továbbiakban a gyűjtőjáraton dolgozó munkatársunk annyi zsákot dob a postaládájába, amennyi teli zsákot Ön előzetesen kihelyezett.

Az első szállítás időpontja: október 13. péntek

Ezt követően a vonatkozó szállítási rend szerint 2 hetente.

A szelektív hulladékgyűjtő zsák elszállításának időpontjairól a www.bmhnonprofit.hu weboldalon a hulladéknaptárból tájékozódhat.

 

TÁJÉKOZTATÓ A ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉSÉRŐL:

Társaságunk a zöldhulladékot kizárólag BMH Nonprofit Kft. feliratú zöld színű ZÖLDHULLADÉK GYŰJTŐZSÁK feliratú, biológiailag lebomló zsákokban szállítja el.

A zsákokba helyezhetőek a falevelek, ágnyesedék, vágott fű, gyomok, stb. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak max. 2 cm átmérőig, 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetőek el a zsákok mellett. Munkatársaink a nem kötegelt ágakat nem szállítják el!

Ügyeljenek arra, hogy a zsákba kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, a zsákot nem szállítják el.

A megtelt zsákokat a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 7 óráig helyezze ki ingatlanja elé. A továbbiakban a gyűjtőjáraton dolgozó munkatársunk annyi zsákot dob a postaládájába, amennyi teli zsákot Ön előzetesen kihelyezett.

Az első szállítás időpontja: október 20. péntek

Ezt követően a vonatkozó szállítási rend szerint 2 hetente.

A zöldhulladék gyűjtőzsák elszállításának időpontjairól a www.bmhnonprofit.hu weboldalon a hulladéknaptárból tájékozódhatnak.

 

TÁJÉKOZTATÓ HÁZHOZMENŐ ÜVEGGYŰJTÉSRŐL:

A BMH Nonprofit Kft. havonta egyszer gyűjti a családi házaknál az ép öblös üveget, melyhez átlátszó „ÜVEGHULLADÉK GYŰJTŐZSÁK” feliratú zsákot (postaládában elhelyezve, és ürítéskor pótolva) díjmentesen biztosít.

A gyűjtőzsákba az ép, egész sörös-, boros-, pezsgős-, befőttes-, és egyéb öblös üveget kérjük gyűjteni. Az üveghulladékkal teli zsákokat a járatnapokon reggel 7 óráig, az ingatlan elé közterületre, jól látható helyre helyezzék ki! A megtelt zsákokért a szállítási napokon cserezsákokat biztosítunk!

Kérjük Önöket, hogy törött öblös üveget és síküveget ne helyezzenek el a gyűjtőzsákban, mert a BMH Nonprofit Kft. munkatársai munkavédelmi okokból azokat nem szállítják el!

Az Ön ingatlanánál az első gyűjtés időpontja: november 1. szerda

Az itt feltüntetett időpontot követően minden hónap első szerdáján érkezik gyűjtőjáratunk Önhöz az összegyűjtött üveghulladékáért.

További időpontokról honlapunkon a www.bmhnonprofit.hu oldalon az aktuális hulladéknaptárból tájékozódhatnak.

 

 

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ügyfélszolgálati feladatokat a BMH Nonprofit Kft. megbízásából a MiReHuKöz Nonprofit Kft. látja el.

Az ügyfélszolgálat elérhetősége:

Cím: 3527 Miskolc, József Attila u. 53.

Postacím: 3501 Miskolc, Pf.: 509.

Telefon: +36 46 200 179 , +36 46 200 178 , + 36 70 463 7714

Fax: +36 46 200 177

Mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

További információk a www.bmhnonprofit.hu weboldalon érhetők el.

el.