Hasznos Linkek

 

 

 

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa7
mod_vvisit_counterTegnap13
mod_vvisit_counterA héten20
mod_vvisit_counterElőző héten94
mod_vvisit_counterA hónapban74
mod_vvisit_counterAz előző hónapban401
mod_vvisit_counterÖsszesen1082318
Ma 2022. december 06., kedd, Miklós napja van. Holnap Ambrus napja lesz.

közút burkolat-felújítás miatti forgalomkorlátozások

FacebookIWIW megosztásGoogle könyvjelzőTwitter

Tiszadorogma Községi Önkormányzat Polgármestere

3466. Tiszadorogma, Arany János út 21.

Fax; Tel.: 49/356-910, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

Tisztelt Lakosság!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt értesítése szerint a 3302 jelű Mezőkövesd-Ároktő összekötő út 30+375-32+750 szelvények között a közút burkolat-felújítás elkezdődik.

A tervekben a burkolatszélek közötti teljes burkolatfelületen az elöregedett kopóréteg marása, helyette új aszfaltbeton kopóréteg terítése, helyenként a szegélyek átépítése, a burkolati jelek felfestése, az aknafedlapok szintbe helyezése, szükség esetén a fedlapok cseréje is szerepel.

 

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a felújítás Tiszadorogma település közigazgatási területét, részben a belterületi szakaszát is érintő útépítési munkák március 19-én megkezdődnek, a kivitelezést várhatóan 60 nap alatt fejezik be. A generál kivitelező a Colas-Út Zrt.

Ez részben örömteli esemény, ugyanakkor elkerülhetetlenül a közúti forgalom korlátozásával, időszakonkénti akadályoztatásával is jár, ezekért előre is a megértésüket, türelmüket kérjük!!!

 

Tiszadorogma, 2018. március 13.

 

Tisztelettel:

Tóth Zoltán

polgármester